ОСТАННІ НОВИНИ

Проблему "Ринку Мамедова" вирішуватимуть завтра

|

Близько сорока осіб сьогодні пікетували головне управління МВС України у Львівській області. Пікетуючі вимагали звернути увагу головного управління на дії працівників Шевченківвького РВВС, які, за їх словами, чинять безпідставний тиск та погрожують керівництву ТзОВ „Наш ринок”.

У людей в руках плакати із написами „2500000 гривень за 12 місяців не отримали „корупціонери”, „Міністр Луценко допоможи!”, „Геть корупцію з Шевченківського РВС!”.

Із управління до пікетуючих вийшов начальник адміністративного управління служби міліції Володимир Гриняк, котрий повідомив, що ніякі заяви від підприємців до начальника управління генерала Максимова не надходили. Обидві сторони домовилися, що завтра о 9 годині ранку директорка ТзОВ „Наш ринок” Еліна Карачевська прийде до головного управління із пакетом усіх необхідних документів і вони разом вияснять подальші дії. Крім того, В. Гриняк пообіцяв, що сьогодні ж вияснить усю правомірність дій Шевченківських правоохоронців та якщо проблема не носить адміністративний характер, то ситуацію вдасться врегулювати.

Сьогодні пікетуючі подали звернення до В. Максимова із проханням вирішити проблему, що виникла ковкола ринку.

Е. Карачевська стверджує, щона її адресу лунають погрози зі сторони працівників УДСБЕЗ Шевченківського РВС та певних приватних осіб.

Відтак підприємці побоюються, що під час розгляду питання щодо надання території ринку в оренду ТзОВ „Наш ринок” депутати, зважаючи на можливий тиск, приймуть негативне рішення. Крім цього вони вимагають, аби була скасована ухвала міської ради „Про погодження приватному підприємцю Мамедову Н. Б. О. місця розташування та надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки на вулиці Ярослава Раппопорта, 8 у м. Львові”, оскільки він перебуває у міжнародному розшуку, а самі підприємці ТзОВ „Наш ринок” хочуть напряму співпрацювати з органами місцевого самоврядування.

„На цьому ринку є близько 300 торгових місць, і з кожного підприємця раніше не легально збирали по 150 гривень за квадратний метр в місяць, а зараз легально платять по 20 гривень”, – зазначила Е. Карачевська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *