ОСТАННІ НОВИНИ

Сірик познайомився з французьким послом

|

Виконувач обов’язки міського голови Львова Зеновій Сірик сьогодні зустрівся з новопризначеним Надзвичайним і Повноважним Послом Французької республіки Жаном-Полем Везіаном, який відвідав наше місто у рамках ознайомлювального візиту в Україну.

Під час розмови з Послом Зеновій Сірик висловив сподівання на поглиблення співпраці з французькими містами у рамках конкретних програм. “Стосунки з містами Франції ми започаткували недавно, але вони є доволі плідними та конструктивними”, – сказав він.

Керівник міста також розповів Послу, що саме завдяки співпраці з французьким Ліоном Львів було прийнято до найдавнішої Асоціації міст світу “Євросіті”.

“Краще одна добра справа, ніж 10 декларацій. Сподіваюся, що Ваш візит ще покращить і розширить нашу співпрацю”, – додав З.Сірик.

У свою чергу французький Посол поцікавився історією та розвитком економіки нашого міста, а також попросив З.Сірика розповісти про політичну ситуацію у Львові та її вплив на Україну. Окрім цього, Жан-Поль Везіан пообіцяв, що наступного разу до Львова приїде уже з конкретними пропозиціями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *