ОСТАННІ НОВИНИ

Кендзьор хоче створити комісію з приводу діяльності «Галицьких інвестицій»

|

Народний депутат України Ярослав Кендзьор ініціюватиме створення у парламенті слідчої комісії, яка займатиметься розслідуванням діяльності інвестиційної компанії «Галицькі інвестиції». Про це він повідомив під час круглого столу з представниками «Галицьких інвестицій» у редакції «Львівської газети». Водночас він заявив, що у понеділок під час своєї програми вибачиться за те, що назвав «Галицькі інвестиції» у своєму зверненні банкрутом.

Зустріч, у якій взяли участь пан Кендзьор з одного боку та голова спостережної ради «Галицьких інвестиції» Богдан Пужак і директор Володимир Гриценко проходила на підвищених тонах. Представники компанії одразу ж заявили, що не братимуть участі у жодних політичних дискусіях, а депутат переконував, що він у цьому випадку виступає як простий вкладник і його цікавить, що сталося з майновим сертифікатом. Особливо пан Пужак бідкався з приводу твердження з запиту Кендзьора про те, що “Галицькі інвестиції” є банкрутом і наслідків такого твердженя для інвестиційного клімату.

Упродовж пів години опоненти з’ясовували ці питання, а вже потім виявилося, що пан Кендзьор даремно прив’язує Андрія Садового до «Галицьких інвестицій», бо він у цій компанії може виступати хіба як ще один вкладник.

«Андрій Садовий ніколи не був ні в керівництві, ні акціонером компанії» – зазначив Володимир Грищенко. Натомість Я.Кендьзор твердить, що до компанії має стосунок водій Садового, прізвище якого народний депутат довго не зміг пригадати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *