ОСТАННІ НОВИНИ

Паркування на площі Ринок незабаром заборонять

|

Міський виконавчий комітет має намір заборонити паркування машин на площі Ринок перед львівською Ратушою. Стоянка в центральній частині міста буде заборонена з першого січня, адже саме тоді закінчиться термін дії дозволів, які водії купували для вільного проїзду через площу.

Окрім цього, до евакуації машин, які водії паркують на тротуарах по вулицях Дорошенка, Січових Стрільців та по вулиці І.Франка, міська влада вирішила долучити муніципальну дружину.

Як повідомив начальник управління муніципальної дружини Ярослав Війтович, через реформу у правоохоронних органах працівники ДАІ зараз не мають повноважень для самостійного здійснення евакуації автомобілів. “Функції евакуації покладено на муніципалів. Працівники ДАІ лише засвідчуватимуть сам факт порушення”, – пояснив Ярослав Війтович.

Прокурор міста Львова Андрій Палюх, який також був присутнім на засіданні виконкому, порадив міській владі спочатку визначити альтернативні місця для паркування машин, а вже тоді забороняти стоянки і проводити евакуацію авт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *