ОСТАННІ НОВИНИ

Військовим пенсіонерам наступного року песію виплачуватимуть повністю

|

В обласних військових комісаріатах ЗахОК проходить перерахунок пенсій для пенсіонерів Міністерства оборони України, які вони почнуть отримувати з першого січня наступного року, про це повідомила прес-служба Західного оперативного командування. Наступного року пенсію виплачуватимуть повністю. Крім того додатково враховуватиметься надбавка за роботу, що передбачала доступ до державної таємниці.

Цього року колішнім військовим нараховувалась пенсія з грошового забезпечення за остіннім місцем служби перед звільненням і включала в себе відповідні оклади за штатною посадою, військовим званням, процентну надбавку за вислугу років, щомісячні додаткові види грошового забезпечення та премії в розмірах, встановлених законодавством, проте виплачувалась в розмірі 50 відсотків від перерахованої пенсії.

Набирають чинності окремі зміни до ЗаконуУкраїни „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною”, згідно з яким пенсія за особливі заслуги перед Україною виплачуватиметься незалежно від того, працює пенсілонер, чи ні. Особи, що одержуватимуть пенсію за особливі заслуги і проживають у будинках – інтернатах для громадян похилого віку та інвалідів, отримуватимуть її в повному обсязі.

Військові пенсіонери можуть звертатись за іномацією до начальника відділу фінансово-пенсійного і соціального забезпечення Львівського обласного військкомату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *