ОСТАННІ НОВИНИ

Священики Львівської Архієпархії збиратимуть пожертви для дітей

|

Високопреосвященний Владика Ігор (Возьняк), Архієпископ Львівський підписав звернення до усіх священиків Львівської Архієпархії з проханням долучитися до акції «Святий Миколай у Львові» та організувати збір пожертв для дітей. Тому у більшості храмів Львівської Архиєпархії стоятимуть скриньки для збору пожертв на благочинну акцію і таким чином кожен львів`янин зможе долучитися до її проведення. Про це повідомив прес-секретаріат УГКЦ.

Крім того у межах проведення загальноміської благочинної акції «Святий Миколай у Львові», що набула цьогоріч обласного масштабу, 14 грудня 2005 року у львівській філармонії відбудеться благочинний концерт Тараса Чубая. Також у концерті візьмуть участь львівські гурти: «Далі», «Файно», «Річ без господаря», «Vox populi». Усі виручені кошти з концерту будуть спрямовані на закупівлю подарунків від Святого Миколая дітям-сиротам, дітям з малозабезпечених сімей та неповносправним дітям Львова й області, – повідомив. Тарас Яценко, голова МХО «Витанія», координатор акції «Святий Миколай у Львові».

У разі стовідсоткового заповнення залу філармонії планується зібрати кошти, завдяки яким близько тисячі потребуючих дітей Львівщини отримають подарунки. Ще тисячу подарунків буде зібрано за допомогою громадських організацій, навчальних закладів, підприємств та засобів масової інформації. Також з 8 до 15 грудня волонтери акції збиратимуть пожертви (солодощі, іграшки, канцтовари) у супермаркетах мережі «ДЦ» на вул. Кн.Ольги (ЦУМ) та на вул. Ваговій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *