ОСТАННІ НОВИНИ

Членам виконкому не подобаються кольорові фасади в центрі міста

|

Члени міського виконавчого комітету стурбовані численними порушеннями під час реконструкції будинків у центральній частині Львова. Найбільше їх обурюють яскраві кольорові фасади, які не вписуються в історичне середовище міста.

За словами члена виконкому Миколи Гориня, свідомо порушують паспорти фасаду не лише звичайні мешканці та підприємці міста, а представники влади. Микола Горинь повідомив, що по сусідству з ним на Дорошенка, 55 проживає голова Львівської обласної ради Михайло Сендак, і кований балкон його помешкання не гармонізує з бетонними балконами його сусідів.

У підсумку міський виконавчий комітет доручив начальнику управління житлово-комунального господарства Мирону Пастущуку та начальнику інспекції Держархбудконролю Роману Стецьківу очолити комісію, яка з’ясовуватиме відповідність фасадів погодженню головного художника міста та міського управління архітектури.

Відтак міська влада має намір з’ясувати чи мешканці міста самі порушують паспорти фасадів, чи виконавчі органи міста дають ім на це відповідні дозволи. “Якщо з’ясується, що наші працівники свідомо погоджують такі кольори фасадів, то доведеться їх звільняти”, – сказав в.о. міського голови Львова Зеновій Сірик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *