ОСТАННІ НОВИНИ

Винниківський осередок НСНУ проти незаконного розподілу міської землі

|

Акція протесту, мета якої припинити незаконний розподіл міської землі, пройшла сьогодні у Винниках біля Будинку культури «Дозвілля» з ініціативи винниківського осередку політичної партії «Народний Союз Наша Україна». Як наслідок, було зірвано сесію міської ради. Про це повідомляє офіційний сайт ЛОО НСНУ.

За словами голови Винниківської міської організації політичної партії «Народний Союз Наша Україна» Теодора Гудзяка, зрив сесії – це вимушений крок, оскільки відповідної реакції з боку депутатів та міського голови на неодноразові звернення мешканців з вимогою припинити незаконний розподіл землі не було. «Це вже третя сесія міської ради, у порядку денному якої майже 90% питань присвячено розподілу землі. Ще одна така сесія — і громадської землі у Винниках не буде. Проте прикро, що в акції протесту взяли участь лише троє депутатів міської ради, які, до речі, є членами нашої партії. Хочу відзначити, що до нашої акції протесту приєдналися представники партій «Батьківщина», ППП та ПРП», – заявив Теодор Гудзяк.

Подаємо вимоги Винниківської громади.

1.Опрацювати та внести на громадське обговорення генеральний план розвитку Винник. Передбачити в плані місця масового відпочинку, нового цвинтаря, нових парків, озер та інших рекреаційних зон.

2.Припинити дію договору оренди центрального міського парку з Галиною Уваровою (яка, до речі, є мамою міського голови Сергія Уварова). Присвоїти парку ім’я Івана Огієнка та передбачити в бюджеті міста кошти на впорядкування парку та місця садиби І.Огієнка

3.Проаналізувати історичні відомості і, враховуючи дату першої історичної згадки про Винники (22 серпня 1352 р.), визнати дату святкування Дня міста Винник в серпні, об’єднавши це свято з Днем Незалежності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *