ОСТАННІ НОВИНИ

Тарас Чубай долучився до акції „Святий Миколай у Львові”

|

Тарас Чубай долучився до загальноміської благочинної акції „Святий Миколай у Львові”. 14 грудня він дасть благочинний концерт у Львівській філармонії. Музикант відмовився від гонорару, тож усі кошти, виручені від продажу квитків, підуть на закупівлю подарунків від Святого Миколая дітям-сиротам, дітям з малозабезпечених сімей та неповносправним дітям Львова й області. Про це повідомив голова МХО «Витанія» Тарас Яценко.

Якщо вдасться стовідсоткового заповнити зал філармонії, то можна буде зібрати кошти, за які закуплять подарунки для близько тисячі потребуючих дітей Львівщини.

Квитки коштуватимуть в середньому п’ятдесят гривень. За один квиток можна буде зробити подарунок двом дітям.

Окрім Чубая, у концерті візьмуть участь львівські гурти «Далі», «Файно», «Річ без господаря», «Vox populi». Від гонорару Т. Чубай відмовився, хоча йому пропонували невелику винагороду за виступ.

Ще тисячу подарунків для дітей буде зібрано за допомогою громадських організацій, навчальних закладів, підприємств, засобів масової інформації, Церкви. Зокрема, 6 грудня Архиєпископ Львівський Ігор Возьняк підписав звернення до усіх отців Львівської Архиєпархії з проханням долучитися до акції «Святий Миколай у Львові» та організувати збір пожертв для дітей. Тому у більшості храмів Львівської Архиєпархії стоятимуть скриньки для збору пожертв на благочинну акцію і таким чином кожен львів’янин зможе долучитися до її проведення. Також з 8 до 15 грудня волонтери акції збиратимуть пожертви (солодощі, іграшки, канцтовари) у супермаркетах мережі «ДЦ» на вул. Кн. Ольги (ЦУМ) та на вул. Ваговій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *