ОСТАННІ НОВИНИ

Кучми у списку НПУ не буде

|

Кучми у виборчому списку НПУ не буде, заявив сьогодні під час прес-конференції народний депутат, член фракції НПУ Олег Зарубінський. “Кучми у нашому списку не буде, може він буде у списках тих людей, з якими він тісно працював, яким він давав свердловини” – сказав він. Він також запевнив, що у виборчому списку не буде одіозних фігур.

З іншого боку, представники НПУ не заперчили інформацію про те, що ведуться переговори з Республіканською партією України, але до кінця цей процес ще не завершений. “14 грудня буде з’їзд і там буде оприлюднено одразу весь виборчий список блоку” – сказав О.Зарубінський.

Натомість В.Снітинський заперечив, буцім депутат обласної ради Тарас Козак піде на вибори за списками НПУ. Він також повідомив, що від обласної організації претентентами на місце у виборчому списку визначено керівника регіонального представництва Держкомфінмоніторингу Петра Комара, депутата обласної ради Ярослава Янишина, заступника голови ЛОДА Івана Стефанишина, народного депутата Ігоря Єремеєва та самого В.Снітинського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *