ОСТАННІ НОВИНИ

Суд поновив на роботі заступника голови Вільної профспілки працівників ВАТ „Іскра”

|

Суд за позовом заступника голови Вільної профспілки працівників ВАТ „Іскра” Володимира Будулича до адміністрації заводу щодо його незаконного звільнення був сьогодні завершений. Головуючий у справі суддя Ірина Волоско прийняла рішення про те, що пана Будулича було звільнено незаконно. Відтак адміністрація „Іскри” має поновити його на роботі і виплатити йому 5 тисяч 400 гривень заборгованої зарплати. Про це повідомив голова Вільної профспілки ВАТ „Іскра” Віталій Ілик.

Щоправда Віталій Ілик повідомив, що суд не задовільнив вимоги Будулича щодо відшкодування йому завданої моральної шкоди. За словами пана Ілика, вже завтра вранці він разом із Володимиром Будуличем має намір прийти на прохідну заводу з рішенням суду в руках та приступити до роботи.

Нагадаємо, що в серпні Володимира Будулич було звільнено з посади шліфувальника шостого розряду МБЗ за прогул. Натомість Будулич стверджує, що його переслідують за політичні переконання як заступника голови Вільної профспілки працівників ВАТ „Іскра”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *