ОСТАННІ НОВИНИ

В’язівський звинувачує Тимошенко у подвійних стандартах

|

Керівник виконкому Львівської обласної організації партії „Народний Союз Наша Україна” Володимир В’язівський, коментуючи виступ Юлії Тимошенко у Львові, звинуватив її провадженні політики подвійних стандартів. Причина цього – плакати у Криму, де екс-прем’єр-міністр зображена на фоні двох прапорів – України та Росії. Про це повідомляє офіційний сайт ЛОО НСНУ.

„Єдина програма повинна реалізовуватись єдиними гаслами, які повинні бути однаковими у всій Україні. В мене викликає сумнів теза про те, що плакати у Криму, де екс-прем’єр-міністр зображена на фоні двох прапорів – України та Росії, це провокація. Плакати у Криму дуже схожі на цілеспрямовані дії Тимошенко. Мимоволі спадає на думку те, що Юлія Володимирівна намагається проводити політику подвійних стандартів”, – сказав Володимир В ’ язівський.

За його словами, у Криму, де частково панують проросійські настрої, плакати Тимошенко могли додати ій голосів на майбутніх парламентських виборах. Проте В ’ язівський переконаний, що у Львові такий плакат лише б нашкодив іміджеві Тимошенко, тому у Криму екс-прем’єр-міністр говорить одне, а у Львові інше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *