ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО ХДС затвердила положення про партійні списки

|

Вчора, 7 грудня, Президія Львівської обласної організації партії Християнсько-Демократичний Союз затвердила положення про порядок формування партійного списку ХДС на виборах в місцеві ради Львівської області, передає прес-служба обласного осередку ХДС.

Положення регулює засади та принципи включення членів ХДС та позапартійних симпатиків партії у виборчі списки на виборах в органи місцевого самоврядування населення (сільські, селищні, міські, районні та обласну ради).

Партійні списки в обласну раду затверджуються на обласній конференції ХДС за поданням Президії ЛОО ХДС. В партійні списки ХДС до обласної ради в обов’язковому порядку включається як мінімум по одному представнику від кожного району області. В партійний список Християнсько-Демократичного Союзу на виборах до Львівської міської ради в обов’язковому порядку включаються голова міської організації та голови районних у місті організацій НПУ (виняток: якщо вони кандидують до рад інших рівнів).

Як зазначив заступник голови ЛОО ХДС Андрій Болкун у списку ХДС не буде випадкових людей, а лише ті, які є відомими в області господарниками, політиками, управлінцями. “Олігархів треба шукати в інших партіях. Щодо наших партнерів по блоку, то ми спробуємо знайти максимально зрозумілу формулу, щоб задовольнити амбіції усіх достойних людей. Перші розмови щодо цього вже відбулись”, – зазначив А.Болкун.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *