ОСТАННІ НОВИНИ

В УКУ відбудеться конференція "Соціяльні тижні у Франції"

|

Завтра о 17 годині в Українському католицькому університеті відбудеться конференція «Соціяльні тижні у Франції» за участ ю Жан Марі Бруно, колишнього заступник редактора найбільш впливої у Франції щоденної католицької газети Ла Круа та керуючого відділом міжнародних зв’язків видавничої групи Баяр Прес, яка фінансує найбільші християнські видавництва у Франції. Про це повідомив відділ інформації та зовнішніх зв’язків УКУ.

Свого часу Жан Марі Бруно був організатором Соціяльних тижнів у Франції. Відбуваються вони починаючи з 1904 р. у різних містах Франції. Кожного разу у Соціяльному тижні беруть участь провідні духовні лідери, науковці, діячі культури, політики з цілої Европи. Кожна така зустріч присвячена темі, вияснення якої складає особиву цінність для сучасної християнської Европи. Ось кілька тем Соціяльних тижнів: «Родина і суспільство», «На службі миру», «Свобода і релігія», «Економіка і питання соціяльної справедливости», «Сила, відкритість та ділення з іншими».

«Гроші» – такою була т ема Соціяльного тижня, що відбувся цьо го ро ку у містечку Ліль. Вперше учасниками обговорень та спільної молитви на цьому всесвітньому форумі стала велика група студентів та викладачів із Українського Католицького Університету. Візит Жан Марі Бруно до УКУ також пов’язаний з його наміром нав’язати кращі контакти із Університетом щодо майбутньої співпраці в організації та проведення наступних Соціяльних тижнів у Франції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *