ОСТАННІ НОВИНИ

Гудиму підтримають молодіжні організації Львова

|

Кадидата на посаду мера Львова, голову Львівського обласного осередку Української народної партії Олексу Гудиму підтримають молодіжні організації Львова, про це повідомила прес-служба ЛОО Української Народної Партії.

“Ми, представники молодіжних студентських та національно-патріотичних організацій, усвідомлюючи, що наше майбутнє залежить від нас самих, прагнучи реальних змін та реформ, робимо свій вибір на підтримку народного депутата України, голови Львівської обласної організації УНП Олекси Гудими на посаду міського голови Львова”, – такими словами починається меморандум, прийнятий молодіжними організаціями міста минулої суботи.

Документ підписала низка молодіжних організацій, серед яких, зокрема, «Українська народна молодь», Львівська філія Української студентської спілки, Львівський Молодий Рух, молодіжне об’єднання «Нові люди», Фонд підтримки молодіжних демократичних ініціатив.

Як повідомив заступник голови Львівського Молодого Руху Василь Шпек, молодь переконана, що обрання міським головою Олекси Гудими забезпечить львів’янам добробут та упевненість у майбутньому, розвиток та вдосконалення господарки міста, виконання важливих для молоді програм соціального, економічного та культурного значення.

За словами Василя Шпека, свій вибір на користь Олекси Гудими молодь зробила цілком свідомо. «Саме він виступає за виділення коштів із продажу «Криворіжсталі» на молодіжне житлове кредитування, хоче будувати молодіжне житло у Львові, опікується відновленням у місті дитячих садочків», – наголосив Василь Шпек.

Суботнім меморандумом його автори задекларували створення коаліції молодіжних організацій Львівщини на підтримку народного депутата України Олекси Гудими на посаду міського голови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *