ОСТАННІ НОВИНИ

Буняк знову судиться

|

Вчора відбулося перше судове засідання Апеляційного суду Києва за позовом колишнього міського голови міста Львова Любомира Буняка щодо скасування ухвали сесії Львівської міської ради про дострокове припинення повноважень його на посаді міського голови, а також про призначення на його посаду виконувача обов’язків міського голови Зеновія Сірика. Про це повідомив сам екс-голва Львова Любомир Буняк.

„Вчора відбулося слухання суто по справі. Я виступив, а від міської ради нікого не було. Друге судове засідання відбудеться в другій половині грудня. Зараз суд розглядає і шукає додаткові матеріали по справі”, – розповів Любомир Буняк.

За його словами, Шевченківський і Апеляційний суди Києва відхили його клопотання щодо тимчасового припинення дії ухвали Львівської міської ради про дострокове припинення повноваження його перебування на посаді міського голови Львова у зв’язку з наявною позовною заявою, тому тепер справу розглядають „по суті”.

Пропозицій щодо роботи Любомиру Буняку не надходило, але він повідомив, що одразу після його зняття з посади міського голови, до нього зателефонував голова ЛОДА Петро Олійник і сказав, що „до мене зателефонує Президент і запропонує високу посаду в Києві. Цього не відбулося, і не знаю, хто обманював”, – підкреслив Любомир Буняк.

Про можливість знову балотуватися на посаду міського голови на майбутніх виборах міського голови, Любомир Буняк сказав, що ще рано говорити і він про це заявить в кінці грудня. „До мене багато людей звертаються останнім часом. Напевно, зрозуміли, кого вони втратили”, — зауважив Любомир Буняк.

Любомир Буняк також прокоментував чутки про можливе звільнення Василя Лозинського і Василя Склярського з їхніх посад. „Їх ніхто не має права звільняти – на це немає підстав. Бачу, що ті, хто кричав про цінності, коли дорвався до влади, про них забув”.

Колишній міський голова Львова дав оцінку новій міській владі: „Я за ними дуже стежу і скажу вам, що вони за господарку не дбають, а тільки за посади, бо у цієї „шпани” вже почалася передвиборна кампанія”, повідомляє „Гал-інфо”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *