ОСТАННІ НОВИНИ

Обрано нового керівника управління культури

|

Сьогодні відбулося заключне засідання «круглого столу» за участі представників творчих спілок, працівників культури щодо підсумків конкурсу на заміщення вакантної посади начальника управління культури Львівської ОДА. На засіданні таємним голосуванням начальником управління було обрано Галину Дорощук.

Засідання розпочалося з того, що заступник голови Львівської ОДА Тарас Батенко оголосив кількість кандидатур на посаду начальника управління культури та туризму Львівської ОДА. На посаду претендували: Сергій Бурко, Тарас Возняк, Володимир Гаюк, Галина Дорощук, Ірина Подоляк та Валерій Бундюк. Після оголошення кандидатур слово взяла Ірина Подоляк, яка заявила, що знімає свою кандидатуру через життєві обставини. Далі таємним голосуванням було визначено найбільш рейтингові кандидатури, якими стали Тарас Возняк, який набрав 10 з 34 голосів, та Галина Дорощук (15 голосів).

У своєму виступі Галина Дорощук зазначила, що «обрання начальника культури та туризму Львівської ОДА – це спільна відповідальність всіх представників львівської культури. Це духовний проект, у якому начальник управління має організувати роботу так, щоби усі установи культури були життєдайними, а галузь туризму в області набула розквіту». Натомість Тарас Возняк зазначив, що знімає свою кандидатуру на користь Галини Дорощук.

По закінченню засідання Тарас Батенко заявив, що жодного сумніву щодо нового начальника управління культури та туризму немає, а тому кандидатуру Галини Дорощук він подасть голові Львівської ОДА Петру Олійнику на затвердження, який, у свою чергу, скерує відповідне подання в Міністерство культури та туризму України. Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *