ОСТАННІ НОВИНИ

У міській раді відзначають день місцевого самоврядування

|

Сьогодні у великій сесійній залі міської ради відбулося святкове засідання з приводу Дня місцевого самоврядування, що його відзначають сьогодні.

Виступаючи перед працівниками міської ради в.о. міського голови Львова Зеновій Сірик зазначив, що головне завдання працівників органів місцевого самоврядування полягає у тому, щоби люди були задоволені. “Можна людям обіцяти золоті гори, але люди не є дурні і часом всю ту нашу економіку розуміють набагато ліпше. Тому навіть у ненайкращі часи треба працювати так, щоби люди спали і розуміли, що чиновники роблять для них усе, що можуть” – сказав З.Сірик.

За його словами, представники органів місцевого самоврядування для жителів міста “як батько й мати для малих дітей”. “Ти їм прибираєш, бюджет даєш, вони все одно капризують, але їх можна лише любити, інакшого шляху немає” – підкреслив в.о. міського голови Львова.

Він також поскаржився на погоду й тепловиків – мовляв, було зимно, тепловики скаржилися, що треба багато грошей на газ, а зараз тепло, то вони незадоволені, бо тепла купують мало і не вистачає на зарплатню. “А про зарплатню при святі говорити не будемо” – підсумував в.о. міського голови та перейшов до роздачі грамот працівникам різних підрозділів міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *