ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові сьогодні проходить одинадцятий „Ярмарок кар’єри”

|

96 підприємств установ та організацій, які зацікавлені укомплектувати свій кадровий штат молодими дипломованими фахівцями сьогодні подали списки своїх ваканцій на одинадцятий „Ярмарок кар’єри”, який проходить у Львові.

У Палаці Мистецтв, де і проходить цьогоріч ярмарок лише 81 підприємсво змогло розмістити свій бокс. Охочим знайти роботу пропонують ваканції, оплата яких коливається в межах 750-1500 гривень.

Ярмарок організували Львівський обласний і міський центри зайнятості та Національний університет «Львівська політехніка». У заході беруть участь представники кадрових служб понад 80 підприємств та 5 кадрових агенцій.

Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник напочатку ярмарки вручив дипломи постійним учасникам.

Претенденти на вакансії сьогодні зможуть безпосередньо зустрітися з майбутніми працедавцями, надати їм свої резюме, отримати персональні пропозиції.

„Цього року „Ярмарок кар’єри” значно відрізняється від попередніх, оскільки значно збільшилась кількість підприємств-учасників і загалом за розмахом цей ярмарок у десять разів більший за перший”, – сказав під час прес-конференції директор Львівського обласного центру зайнятості Михайло Хміль.

Минулого року 317 випускникам п ’ яти навчальних закладів, які брали участь у „Ярмароку кар ’ єри”, вдалось знайти собі роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *