ОСТАННІ НОВИНИ

Бермес і Пшевлоцький домовилися

|

Президент Асоціації роботодавців Львівської області Зеновій Бермес та начальник Львівського обласного головного управління земельних ресурсів домовилися про співпрацю щодо вирішення соціально-економічних проблем нашого регіону. Сьогодні в присутності журналістів вони підписали договір, який передбачає спільну працю над вдосконаленням нормативних актів, які будуть покращувати стан підприємництва на Львівщині.

Договір, зокрема, передбачає проведення спільних заходів (круглих столів, конференцій) з проблем соціально-економічного життя регіону.

Окрім цього, в рамках договору управління земельних ресурсів зобов’язується інформувати Асоціацію про дати проведення аукціонів з продажу земельних ділянок, кількість та коротку характеристику виставлених на продаж земельних ділянок, також зобов’язується надавати іншу інформацію необхідну для безперешкодної діяльності підприємців у сфері земельних відносин.

Асоціація у свою чергу зобов’язується інформувати підприємства та організації про заходи що буде проводити управління в сфері врегулювання земельних відносин.

Договір вступив в силу з сьогоднішнього дня.

„Ми ведемо моніторинг проблем, з якими стикаються підприємці, і бачимо, що найбільше їх виникає у сфері земельних відносин. Тому ми вирішили, що треба спільно думати, як з цього виходити”, – пояснив Зеновій Бермес.

Він також зазначив, що найчастіше проблеми у сфері земельних відносин у підприємців виникають через недосконалу норму або через зловживання певними службовими особами. І тільки оперативна співпраця асоціації та управління допоможе поступово їх вирішити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *