ОСТАННІ НОВИНИ

На Рава-Руській митниці затримано понад 70 старовинних банківських документів

|

Понад 70 старовинних банківських документів виявили працівники Рава-Рцуської митниці у громадянина Польщі, якйи поервтався на батьківщину рейсовим автобусом „Львів-Варшава”, передає прес-служба Рава-Руської митниці.

У декларації чоловік зазначив лише невелику суму валюти, яка була при ньому, і повідомив про наявність шесати старих банкнот, двох облігацій Росії та восьми старих українських облігацій. Проте як виявилося, у боковому відділенні дорожньої валізи громадянина знаходилося ще 59 старовинних банківських документів та банкнот різного номіналу, дозволу на переміщення яких не було.

Серед виявленого: рукописна приватна облігація на суму 555 злотих Польщі, написана у 1783 році польською мовою на аркуші паперу; облігація внутрішньої позички Оттоманської імперії номіналом 400 франків 1870 року випуску, банкнота „Билет в 200 рублей нарицательных на предъявителя» 1917 року випуску, білет Держскарбниці номіналом 1 тисяча гривень 1918 року випуску та інше. Усі вилучені документи передано на експертизу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *