ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрилась виставка «Острови»

|

Виставка живопису, світлин та скульптури Олега Дергачова «Острови» відкрилася сьогодні, у галереї мистецького об’єднання «Дзиґа». Автор представив роботи, створені під час подорожей різними країнами. Дергачов побував у Польщі, Росії, Канаді, Великобританії і натхнення, подароване кожної з цих країн, вилилося у виставку.

«Подорожувати треба, щоб цінувати життя, щоб бачити наскільки воно є цікавим, і наскільки великою є земля, — зазначив Олег Дергачов. – Я й сам зараз почав більше любити життя, хоча раніше критикував його. Став багато подорожувати, адже всюди добре, де ми є».

Ця трьохрічна ретроспекція стала незапланованою експозицією у «Дзизі» після того, як минулого тижня через проблеми з транспортом зірвалося відкриття виставки польської кераміки. Відтак, замість керамічних скульптур у галереї з’явилися металеві. А на стінах – картини з домінуючим синім кольором. Основну увагу в роботах, за словами автора, він приділив руху, лініям та динаміці. Повідомила Західна інформаційна корпорація”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *