ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник встановив розмір торговельної надбавки на дитяче харчування

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник 30 листопада підписав розпорядження „Про торгові надбавки на дитяче харчування”. Про це повідомляєофіційний сайт ЛОДА.

У розпорядженні зазначається, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року “Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)”, встановити граничний розмір торговельної надбавки на всі види дитячого харчування вітчизняного виробництва в розмірі до 25 відсотків до ціни виробника. У торговельній надбавці врахована гуртова надбавка та податок на додану вартість.

Суб’єктам господарювання, що займаються реалізацією дитячого харчування, у разі непокриття витрат обертання фактичні транспортні витрати враховувати в роздрібній ціні понад граничний розмір торговельної надбавки. Перерозподіл торговельних надбавок між гуртовими і роздрібними підприємствами торгівлі слід здійснювати за домовленістю сторін.

Цим розпорядженням визнано таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 30 липня 2000 року “Про ціни на дитяче харчування”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *