ОСТАННІ НОВИНИ

Димінський привезе на збір „Карпат” цілу футбольну команду з Бразилії

|

Футбольний клуб „Карпати”, безумовно, підсилиться перед другим колом чемпіонату України з футболу. Хоча, за словами почесного президента клубу Петра Димінського, селекція не буде повальною. „Не для того ми пішли з вищої ліги, що б поповнювати клуб посередніми легіонерами” – заявив Димінський.

Підсилюватися „Карпати” збираються насамперед українськими футболістами. Очевидно, йдеться про молдодих гравців, позаяк Петро Димінський заявив що з гравців української „вишки” хотів би бачити у своїй команді лише Олександра Рикуна. Почесний президент „Карпат”, втім, зізнався, що на прикметі селекціонерів „Карпат” є кілька хороших гравців з Європи.

Є у планах „Карпат” і селекційне ноу-хау. На другий збір команди в турецькій Анталії планується привезти для перегляду цілу футбольну команду з Бразилії, аби гравці змогли продемонструвати свої можливості у природній атмосфері.

Загалом Димінський задоволений нинішнім складом „Карпат”, однак хотів би мати принаймні два повноцінні склади, що далеко не зайве, зважаючи на заявлені плани боротися за кілька років за місце у Лізі чемпіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *