ОСТАННІ НОВИНИ

Кличко приїхав підтримати дитячий турнір з боксу на призи Котельника

|

«Ціль мого візиту до Львова – участь у відкриттіцентру оптової торгівлі«Метро» та підтримка дитячого турніру з боксу на призи Андрія Котельника», – повідомив сьогодні, під час прес-конференції чемпіон Олімпійських ігор в Атланті з боксу, екс-чемпіон світу з боксу серед професіоналів Володимир Кличко.

Підтримка дитячих турнірів з боксу, наприклад таких, що організовує Андрій Котельник, за словами Володимира Кличка, – один з напрямів діяльності Благодійного фонду «Братів Кличків». Дитячий турнір з боксу на призи БФ Андрія Котельника відбудеться 16-18 грудня. «У нас з моїм братом Віталієм дуже щільний графік, але ми постараємося приїхати до Львова на турнір хоча б на один день», – зазначив Володимир Кличко. Андрій Котельник висловив вдячність Володимиру Кличку, що той підтримав його турнір. «Обидва фонди – мій та братів Кличків займаються однією справою – підтримкою та розвитком дитячого боксу», – зазначив А.Котельник. Переможці турніру нагороджуватимуться призами Андрія Котельника та призами Благодійного фонду «Братів Кличків».

Володимир Кличко повідомив, що його участь у відкритті супермаркету «Метро» у Львові пов’язана з тим, що фінансова німецька група «Метро» є одним із фінансистів БФ «Братів Кличко». Кличко-молодший заперечив свою та братову причетність до фінансової участі в німецькому підприємстві «Метро», зазначивши, що його присутність на відкритті – це вдячність за фінансування заходів БФ «Братів Кличків».

Нагадаємо, що минулого року на дитячому турнірі з боксу на призи Андрія Котельника почесними гостями були чемпіони світу серед професіоналів Володимир Сидоренко та Сергій Дзиндзирук. Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *