ОСТАННІ НОВИНИ

Сендега став офіційним радником Сірика

|

Посвідчення радника міського голови Львова екс-керівник Львівської області Олександр Сендега сьогодні отримав у присутності журналістів. В.о міського голови Львова Зеновій Сірик, вручаючи своєму позаштатному працівнику посвідчення, сказав, що їхня співпраця триватиме у такому ж режимі, як до сьогодні, але “формальність є фомальність”.

Він також заявив, що система радників для львівської мерії не є новаторством, оскільки його попередники також мали своїх людей, до яких зверталися за порадами.

“Не знаю наскільки це посвідченя буде важливим для Олександра Степановича, зважаючи на ті важливі посади, які він обіймав”, – додав Зеновій Сірик.

У свою чергу Олександр Сендега пожартував, що тепер зможе вільно проїжджати площею Ринок, не переживаючи, що його хтось зупинить.

Одним і з перших питань, до вирішення яких залучать офіційного радника, будуть судові позови, які накопичив попередник Сірика екс-міський голова Львова Любомир Буняк. “Я не знаю, як вийти з тої ситуації по судах. Напевне створю дві робочі групи і залучу до них Олександра Степановича”, – сказав керівник міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *