ОСТАННІ НОВИНИ

Потерпілі у ДТП на Турківщині отримають грошову допомогу

|

Кабінет міністрів України постановив виділити сім’ям, члени якої загинули у ДТП поблизу села Матків Турківського районупо 30 тисяч гривень і по 20 тисяч гривень додатково тим сім’ям, в яких є неповнолітні діти. Відтак сім’я, в якій є двоє дітей, отримає 70 тисяч гривень, де троє дітей – 90 тисяч. Травмовані у ДТП, залежко від важкості травм та наслідків аварії, отримають від 5 до 15 тисяч гривень. Про це було повідомлено під час сьогоднішнього позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Крім того представники Стрийського АТП-14609, якому належав автобус, у суботу усім потерпілим та сім’ям загиблих розвезли відповідно по 500 та 1000 гривень.

А 1 грудня Стрийське АТП-14609 підписало угоду із страховою компанією «Гарант – Авто», відповідно до якої відтепер усі пасажири, котрих перевозять автобуси Стрийського АТП, застраховані. «Ми заплатимо сім’ям усіх потерпілих чи загиблих у ДТП по 8 тисяч 500 гривень, але для того керівництво автопідприємства має подати письмове повідомлення про те, що сталась таке ДТП, – сказав директор „Гарант – Авто” Іван Лучесько. – Наразі у нас немає жлдного повідомлення чи письмового звернення від керівництва АТП”. Пан Лучесько запевнив, що як тільки від Стрийського АТП отримають таке повідомлення, усі потерпілі та сім’ї загиблих отримають страхове відшкодування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *