ОСТАННІ НОВИНИ

Стан трьох потерпілих у Турківському ДТП стабільно важкий

|

Троє потерпілих у ДТП, яке сталося минулої п’ятниці поблизу села Матків Турківського району, перебувають в лікарні швидкої медичної допомоги, їх стан – стабільно важкий. Водій злощасного автобуса із численними переломами, та ще один пасажир перебувають в Стрийській районній лікарні, ще один потерпілий в лікарні в Боринську, їх стан медики оцінюють як середньої важкості. Про це сьогодні під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомив заступник начальника головного управління охорони здоров ’я ЛОДА В’ячеслав Верес.

За його словами, на сьогодні на лікування потерпілих у ДТП затраченео 2 тисячі 350 гривень. Відтак він звернувся із проханням виділити із резервного фонду ще 10 тисяч гривень, аби довести лікування травмованих до задовільного стану.

Крім цього пан Верес повідомив, що станом на сьогодні лікарня швидкої медичної допомоги має за собою борг у півмільйона гривень за медикаменти, які надає хворим. Що ж стосується районної лікарні, де перебуває двоє потерпілих, то, за словами В’ячеслава Вереса, усе медичне забезпечення проводиться виключно силами лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *