ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак спростовує свою причетність до розподілу рейсових маршрутів в області

|

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак заперечив сьогодні будь-яку свою причетність до розподілу маршрутів між автоперевізниками Львівщини. Сьогоднішню акцію перевізників під стінами обласної ради Сендак назвав провокацією. Про це повідомляє прес-служба облради.

„Я не маю жодного стосунку до проведення тендерів на будь-які маршрути, в тому числі й на трасі Львів-Дрогобич. Ці питання вирішує спеціальний профільний комітет на чолі з першим заступником голови ОДА Мирославом Сеником. Нинішня акція під стінами обласної ради – чиста провокація перевізників, які були справедливо усунені від здирництва на маршрутах”, – сказав Михайло Сендак.

Відтак Сендак висловив припущення, що сьогоднішня акція перевізників – атака проти нього, пов’язана із початком виборчої кампанії. Голова Львівської обласної ради заявив, що він планує звернутись до правоохоронних органів з метою встановлення замовників цих провокативних акцій.

Нагадаємо, що сьогодні зранку дев’ять водіїв із Дрогобича та Трускавця сімома автобусами стояли під стінами Львівської обласної ради, вимагаючи вирішення їх проблеми із дозволами на пасажирські перевезення. Водії вважають, що їх незаконно зняли із їхніх маршрутів.

На кожнному автобусі були написи “Де Сендак – там бардак”, “Від водіїв, що працюють зараз на маршруті Львів-Дрогобич вимагають грошових хабарів у розмірі 100 гривень за поїздку”, “Інспектор Кобильник керує підставними і збирає Сендакові хабар”, “Підставні фірми, які ніколи не займалися перевезенням пасажтрів отримали дозвола і працюють на Сендака”, “постійно працюючих водіїв маршруту Львів-Дрогобич залишили без роботи”, “нові автобуси “Еталон” без роботи, а старі мікроавтобуси отримали дозвола на перевезення пасажирів маршруту Львів-Дрогобич” та “теперішній маршрут Львів-Дрогобич це тіньові гроші підставних фірм Грібанова, Дорожевського та Лужецького”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *