ОСТАННІ НОВИНИ

Академія української молоді проведе акцію «Миколай про тебе не забуде»

|

Академія української молоді проводитиме у Львові п’ятий рік поспіль благодійна акцію «Миколай про тебе не забуде». Напередодні 19 грудня діти з малозабезпечених сімей Львова отримають подарунки, які їм розноситимуть близько двохсот волонтерів. Цікаво, що вони не представлятимуть організацію, яка зініціювала акцію, а просто говоритимуть дітям, що є помічниками Святого Миколая.

«Уже зараз люди приносять нам подарунки для дітей, – розповідала координатор акції Олена Яремко. – Приходять як вісімдесятирічні, так і маленькі діти, які приносять свої улюблені іграшки. Це свідчить про те, що немає ніяких обмежень: ні вікових, ні соціальних, ні матеріальних для того, щоб творити добро».

Напередодні рознесення подарунків в УКУ працюватиме фабрика св. Миколая, куди приноситимуть, сортуватимуть, пакуватимуть речі та адресуватимуть їх певній дитині. Волонтери розноситимуть подарунки ввечері 17 та 18 грудня. Кожна група з чотирьох осіб обійде 10-12 адрес. Особливістю цьогорічної акції «Миколай про тебе не забуде» стане свято для дітей у центрі міста та на Сихові.

Академія української молоді не єдина громадська організація, яка щороку проводить акції для дітей до святого Миколая. Однак представники організації запевняють, що почали робити це першими і у них на даний час є найбільша база адрес малозабезпечених дітей. Допомагає їм община св. Йосафата, яка взяла під свою опіку дітей, що мешкають на території району, де вона розташована.

Той, хто хоче долучитися до акції може приносити іграшки, солодощі, канцтовари, книжки та інші подарунки від 12 до 17 грудня на фабрику святого Миколая, яка працюватиме в УКУ, на вул. Свенціцького, 17, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *