ОСТАННІ НОВИНИ

«Ярмарок кар’єри» для львівських випускників пройде 7 грудня

|

11-й «Ярмарок кар’єри» для молоді, присвячений Дню зайнятості в Україні, відбудеться 7 грудня 2005 року під егідою організації «Партнерство сприяння зайнятості у Львівській області». Ярмарок організовують Львівський обласний і міський центри зайнятості та Національний університет «Львівська політехніка». У цьому заході візьмуть участь представники кадрових служб понад 80 підприємств та 5 кадрових агенцій. Про це повідомила прес-служба обласного центру зайнятості.

Під час «Ярмарку кар’єри» відбудеться презентація підприємств, установ та організацій, які зацікавлені укомплектувати свій кадровий штат молодими дипломованими фахівцями. Претенденти на вакансії зможуть безпосередньо зустрітися з майбутніми працедавцями, надати їм свої резюме, отримати персональні пропозиції.

У рамках ярмарку відбудеться також «круглий стіл» за участю працедавців, представників профтехосвіти, державних та соціальних структур, громадських організацій. Його тема: «Здобуття робітничої професії – альтернатива молодіжному безробіттю».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *