ОСТАННІ НОВИНИ

Військові проводять урочисті збори у оперному театрі

|

Військовослужбовці та працівники Збройних Сил України зараз У Львівському державному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької проводять урочисті збори, присвячені 14 річниці Збройних Сил України.

Напочатку присутнім продемонстрували відеокадри, взяті із музею ЗахОК, які відображали 14-річну історію Західного оперативного командування.

Командувач військ Західного ОК генерал-лейтенант Михайло Куцин привітав усіх військовослужбовців та зазначив, що цей рік був надзвичайно насичений для військ ЗахОК: участь у міжнародних миротворчих навчаннях, тактичних навчаннях батальйонного рівня „Кооператив Бест Еффорд 2005”, „Козацький експрес 2005”, „Козацький Степ 2005”. Він також зазначив: „Вдалося забезпечити статутний уклад життєдіяльності військових частин та виконати завдання цього року щодо реформування військ в повному обсязі та у встановлені терміни”.

„В період останніх президентських виборів в складний для країни час, військовослужбовці Західного оперативного командування своєю поведінкою довели, що є складовою українського народу і завжди служитимуть виключно його інтересам”, – підкреслив присутнім голова ЛОДА Петро Олійник.

Присутній на урочистому засіданні виконуючий обов’язки міського голови Зеновій Сірик побажав „відповідної зарплати” та повідомив, що вчора міжвідомча комісія Міністерства оборони України постановила, щоб у 150 будинках військовослужбовців у Львові був порядок та спокій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *