ОСТАННІ НОВИНИ

Лікування постраждалих у Турківському районі проходитиме під наглядом ОДА

|

Перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Мирослав Сеник доручив головному управлінню охорони здоров’я ОДА організувати належне лікування потерпілих у ДТП, що сталася минулого тижня в Турківському районі. У разі необхідності дозволено використовувати резервний фонд медикаментів – повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Окрім того, вирішено виділити необхідну кількість медичного персоналу для проведення медико-реабілітаційної роботи з членами сімей загиблих і травмованих внаслідок аварії.

Головному управлінню праці та соціального захисту населення ОДА доручено вивчити умови проживання та матеріальний стан сімей загиблих та травмованих, визначити шляхи соціального захисту цих категорій громадян.

Також, управління повинне надати інформацію Тернопільської облдержадміністрації про загибель мешканки села Двірець Кременецького району для надання допомоги сім’ї загиблої та вирішення питання щодо опіки її малолітньої дитини.

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка позачергово засідала жругого грудня у селі Матків Турківського району, вирішила ситуацію, що склалася внаслідок дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Матків на автодорозі Бориня-Мохнате Турківського району визнати як надзвичайну регіонального рівня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *