ОСТАННІ НОВИНИ

Півоборонець Сучков залишиться в "Карпатах” ще на три роки

|

Півоборонець білоруський легіонер “Карпат” Аляксєй Сучков залишиться в львівських “Карпатах” ще на три роки, про це повідомив офіційний сайт ФК “Карпати”.

У суботу відбулась зустріч почесного президента ФК “Карпати”, Народного депутата Петра Димінського, головного тренера команди Юрія Дячука-Ставицького та одного із провідних гравців команди, білоруського легіонера “Карпат” Аляксєя Сучкова. Темою розмови стало завершення діючого контракту гравця із клубом.

Варто зазначити, що завдяки своїй грі півоборонець атакуючого плану привернув увагу провідних клубів не лише України серед яких “Дніпро” і донецький “Металург”, а й Росії, Німеччини, Польщі, та інших, які не скупилися на посули, аби побачити гравця у складах своїх команд. Тим паче, що контракт у футболіста із “Карпатами” добігав завершення разом із поточним роком.

І ось, на зазначеній зустрічі, після відвертої і щирої розмови, улюбленець карпатівських вболівальників висловив переконливе бажання ще на три роки пов`язати свою футбольну долю із львівськими “Карпатами”.

Сторони уже готові до підписання нового контракту на взаємовигідних умовах. І це, без сумніву, станеться. Як тільки вирішиться один нюанс.

А саме: півроку тому Аляксєй підписав попередній контракт із одним з провідних клубів Польщі. За нормативними документами УЄФА гравець, у якого до завершення контракту із командою залишається півроку, має право на укладення попереднього контракту з іншим клубом. І ця угода вступає у силу по завершенні діючої. Тож, із 2006 року у Сучкова має набути чинності контракт із новим клубом. Але, оскільки гравець дав згоду на продовження співпраці із своїм сьогоднішнім клубом, почесний президент останнього особисто взявся за врегулювання цього питання між польською командою і львівськими “Карпатами”. Як тільки воно вирішиться, Сучков без зволікань підпише новий контракт із львівським клубом і знову тішитиме його палких прихильників своєю майстерною грою.

На черзі – підписання нової трудової угоди зі ще одним провідним гравцем команди – Максимом Фещуком, у якого особистий контракт із “Карпатами” завершується по закінченні 15-ї першості України.

До речі, на цій зустрічі Петро Петрович Димінський зазначив, що нікого із провідних гравців команди, які причетні до цьогорічних здобутків “Карпат”, без їхньої на то згоди не буде виставлено на трансфер або віддано в оренду іншим командам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *