ОСТАННІ НОВИНИ

Область отримала 1,4 мільйона гривень з держбюджету на газифікацію

|

1 мільйон 400 тисяч гривень субвенції з державного бюджету на газифікацію населених пунктів отримала днями Львівська область. Ці кошти, разом із отриманими раніше, становлять лише 27 відсотків від затвердженої субвенції на газифікацію у держбюджеті на 2005 рік. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА з посиланням на начальника Головного фінансового управління облдержадміністрації Олега Демківа.

Отримані кошти пропорційно до річних планів розподілені і перераховані місцевим бюджетам. Відтак, щоб не довелося повертати держбюджету субвенцію, керівникам районів і міст необхідно оперативно розподілити одержані кошти по об’єктах і забезпечити засвоєння їх за цільовим призначенням.

Постановою Кабінету Міністрів України від 29 листопада цього року остаточно визначено перелік об’єктів, що фінансуються за рахунок субвенції з держбюджету на соціально-економічний розвиток регіонів, виконання заходів з упередження аварій та інвестиційних проектів у 2005 році. Зокрема, по Львівській області до переліку включено 26 об’єктів на 4 мільйони гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *