ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчук має 37-е місце у списку Партії регіонів?

|

До списку „Партії Регіонів” у Верховну Раду України потрапило шестеро львів’ян. Серед них у народного депутата України Петра Писарчука – 37-ий номер, голови ЛОВ „Партії Регіонів” Олексія Радзієвського – 154-ий, міського голови Винник Сергія Уварова – 197-ий. Таке рішення було прийнято 3 грудня на позачерговому з’їзді „Партії Регіонів” у Києві.

Всього до списку, окрім трьох вищеназваних осіб, потрапили голова ЛМВ ПРУ Іван Кельман, голова Дрогобицького РВ ПРУ Ярослав Лаврик та генеральний директор ДП „Укртрансгаз” Анатолій Рудник.

„Ці номери цілком достойні для представників Львівщини, враховуючи наш рейтинг в області. Сьогодні наш рейтинг у Львівській області становить 5%. Завдання, яке нам поставили на з’їзді, зрозуміле: підняти рейтинг партії в регіоні. Ми це робитимемо шляхом донесення до свідомості кожного мешканця області нашої програми”, – наголосив пан Радзієвський.

Інформація про порядковий номер у списку „Партії Регіонів” Петра Писарчука є суперечливою. У суботу, 3 грудня, інтернет-видання „Обком” опублікувало першу сотню списку партії, у якому під 37-им номером значиться Василь Горбаль. Петра Писарчука за версією „Обкому” у першій сотні немає, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *