Олійник визначиться після 26 грудня

|

Остаточне рішення щодо своєї присутності у списку партії „Народний Союз Наша Україна” голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник прийме лише після розмови з Президентом України. Про це він заявив після ІІ етапу Всеукраїнського з’їзду партії „Народний Союз „Наша Україна”, повідомляє офіційний сайт ЛОО „НСНУ”.

„Закон дозволяє іти до самого кінця і визначитися після 26 грудня. Станом на цю хвилину я аналізую ситуацію, і, думаю, що остаточне рішення прийму лише після розмови з Президентом, адже я є людиною Віктора Андрійовича і його думка для мене дуже важлива. Якби я відчував, що моя присутність у списку послаблює позиції партії в регіоні і в цілому по Україні, я приймав би рішення значно швидше”, – сказав голова ЛОО „НСНУ” Петро Олійник.

У прохідній частині списку із львів’ян Петро Олійник посідає 13 місце у списку, а Володимир В’язівський – 103. Ще декілька львів’ян потрапили до списку за „київською квотою”.

„Зважаючи на потенціал нашої організації, я думаю, що ми цілком реально могли б розраховувати щонайменше на 15-16 депутатів. Проте рішення керівництва партії оскаржувати не будемо, адже консолідація є значно важливішою, аніж особисті чи корпоративні амбіції”, – додав Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *