ОСТАННІ НОВИНИ

Перевізники із Дрогобича та Трускавця пікетують обласну владу

|

Дев’ять водіїв із Дрогобича та Трускавця сімома автобусами стоять зараз під стінами Львівської обласної держадміністрації, де вимагають вирішення їх проблеми із дозволами на пасажирські перевезення.

На кожнному автобусі написи “Де Сендак – там бардак”, “Від водіїв, що працюють зараз на маршруті Львів-Дрогобич вимагають грошових хабарів у розмірі 100 гривень за поїздку”, “Інспектор Кобильник керує підставними і збирає Сендакові хабар”, “підставні фірми, які ніколи не займалися перевезенням пасажтрів отримали дозвола і працюють на Сендака”, “постійно працюючих водіїв маршруту Львів-Дрогобич залишили без роботи”, “нові автобуси “Еталон” без роботи, а старі мікроавтобуси отримали дозвола на перевезення пасажирів маршруту Львів-Дрогобич” та “теперішній маршрут Львів-Дрогобич це тіньові гроші підставних фірм Грібанова, Дорожевського та Лужецького”.

Від січня цього року водії отримують штрафні квитанції на суму 850 гривень за те, що самовільно “захопили” маршрути та займаються перевезенням без відповідного на те дозволу. Проте водії вважають, що їх незаконно зняли із зазначених маршрутів.

Перевізники кажуть, що вже неодноразово звертались до голови тендерного комітету Мирослава Сеника, прокурора Дрогобича, Міністерства транспорту України та Міністра МВС України, аби вони прийняли відповідні заходи щодо незаконного проведення тендеру у вересні цього року.

Пікетуючі вимагають від обласної ради та Сендака зокрема відмінити незаконно проведений тендер, який був затриманий протягом цього року за листом голови Львівської обласної ради М. Сендаком. Крім того вони вимагають допустити підприємця Грицая до участі в тендері, який би зміг, на їхню думку, забезпечити їх роботою. Водії вимагають направити комісію для перевірки транспортної інспекції за хабарництво, про які вони підкреслюють,що повідомляли неодноразово у своїх скаргах до вищих органів та направити перевірку на підприємство “Онікс” і поновити на робочих місцях власників і водіїв автобусів, які були вигнані, тому, що не дали хабаря за дозволи, котрі за їх словами, запросив пан Сальо.

Чоловіки стверджують, що не поїдуть з-під стін облради, доки їх проблему не вирішать.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *