ОСТАННІ НОВИНИ

ДПА Львівщини перевиконала збір податків на 139 мільйонів гривень

|

За результатами роботи одинадцяти місяців податковою службовою Львівщини вже перевиконано річні бюджетні призначення до Державного бюджету на 139 мільйонів гривень. Про це повідомила прес-служба ДПА у Львівській області. Відтак виконання бюджетних призначень по надходженнях зведеного бюджету становить 109,3 відсотка, тобто надійшло на 225 мільйони гривень більше від запланованого обсягу, а Державного – 119,1 відсотка, тобто на 283 мільйони гривень більше.

З метою надолуження допущеного в попередні періоди відставання і виконання доведених Мінфіном показників в області було розроблено програмний проект “Забезпечення надходження закріплених доходів місцевих бюджетів у IV кварталі та у 2005 році в цілому”.

Завдяки проведеній роботі в листопаді поточного року до місцевих бюджетів області надійшло понад 81 мільйон гривень закріплених доходів (планове завдання 76 млн.грн.) або 107 відсотків до завдання, встановленого Міністерством фінансів України. Це дозволило ліквідувати допущене з початку року відставання. Загалом, за січень-листопад поточного року до місцевих бюджетів надійшло майже 751 мільйонів гривень закріплених доходів, що становить 100,4 відсотки планового показника.

За період із січня по листопад цього року податкові надходження до бюджетів усіх рівнів зросли майже на 44 відсотки, абсолютний приріст склав 809 мільйони гривень. До Державного бюджету забезпечено надходження податків і зборів у сумі 1769 мільйонів гривень, що на 631 мільйона гривень, або 55 відсотків більше від рівня відповідного періоду минулого року.

Шляхом проведення широкої масово-роз’яснювальної роботи щодо тлумачення норм чинного законодавства та відповідальності за ухилення від оподаткування у вересні-листопаді поточного року від підприємств-мінімізаторів державна казна отримала понад 41 мільйони гривень, що майже у півтори рази більше коштів, ніж за попередні шість місяців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *