ОСТАННІ НОВИНИ

«The No Smoking Orchestra» дали єдиний концерт у Львові

|

«The No Smoking Orchestra» разом зі своїм знаменитим бас-гітаристом Еміром Кустуріцою 3 грудня дали єдиний концерт у Львівському палаці спорту «Україна». Шоу югославських музикантів та їхнього вокаліста-шоумена «Життя як диво» зібрало практично повний зал досить різноманітної публіки.

Із сорокахвилинним запізненням на сцену вийшли музиканти у досить неочікуваному вбранні: скрипаль-віртуоз у суддівській мантії, перкусіоніст із забинтованою ногою. І відразу почали шоу, основну роль у якому відіграє вокаліст і засновник колективу Неллє Каражліч. У нього немає видатних голосових даних, зате є добре почуття гумору. З львівської сцени Каражліч співав у мегафон, обливав водою прихильників у фан-секторі, вирушав у походи залом, запрошував на сцену дівчат, які виконували усі його побажання, починаючи з танців і закінчуючи роздяганням. Зрештою, і він сам не комплексуючи, представив для огляду залу власне «філейне місце».

Кустуріца, чиє ім’я стало головним стимулом для львів’ян придбати квитки, протягом концерту залишався на задньому плані. Його голос публіка почула аж наприкінці, коли музикантів викликали на біс. Як знак вдячності від шанувальників, знаменитий режисер отримав букет троянд і вишиванку, яку одягнув одразу ж на сцені, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *