ОСТАННІ НОВИНИ

Личаківський місцевий суд не задовольнив позов ЛОО СДПУ(О) до Тягнибока

|

Личаківський місцевий суд Львова під головуванням судді Олександра Стародуба відмовив Львівській обласній організації СДПУ(О) в задоволенні позовних вимог про захист честі, гідності і ділової репутації до народного депутата України, голови ВО «Свобода» Олега Тягнибока, – повідомила Західну інформаційну корпорацію прес-служба ВО «Свобода».

Представники СДПУ(О) вимагали від народного депутата публічних вибачень в телепередачі рубрики суспільно-політичних програм, а також визнати твердження Олега Тягнибока такими, що не відповідають дійсності, а також порочать честь, гідність і ділову репутацію ЛОО СДПУ(О) та СДПУ(О) в цілому.

Два роки тому на сесії Верховної Ради Олег Тягнибок у виступі заявив: «Діяльність Львівського регіонального телебачення, яким фактично керує політична структура, більше того, яка займається абсолютно антиконституційною діяльністю, обмежуючи безпосередньо можливості депутатів Верховної Ради України. В лютому, маючи згідно Конституції можливість 20-хвилинного виступу на телебаченні, я зробив відповідний запис, але одноособово представники СДПУ(О), які керують регіональним телебаченням, фактично обрізали цей ефір».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *