ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові сьогодні презентували книгу Ірени Карпи

|

Від учора в книгарнях з’явилася чергова книга Ірени Карпи «Перламутрове порно (супермаркет самотності)». Спершу авторка планувала видати її у харківському видавництві «Фоліо», однак згодом розірвала контракт і книга вийшла у серії «Текст-драйв» видавництва «Дуліби». Перша презентація видання відбулася сьогодні у Львові.

Розпочалася вона з уже традиційного для міста п’ятнадцятихвилинного запізнення. Врешті, з’явилася сама Карпа і після короткого вступу представників видавництва сама почала розповідати про свою книгу і не лише. У традиційній для себе манері спілкування Ірена виклала присутнім дозу інформації про свою роботу на телебаченні, антигламурні вечірки, які вона організовує у столиці, і, врешті, про саму книжку.

«Видавці запевняють, що вона про шоу-бізнес і рекламу, це так, але ця книга і про секс, банальні вирішення філософських питань і філософські вирішення банальних»,—зауважила Карпа перед тим, як перейти до читання уривків з «Перламутрового порно».

«Мені книжка Ірени Карпи не подобається, у ній немає жодної сторінки, яку я могла б назвати своєю, але вона подобається вам, тому видавництво видало її»,—зазначила керівник проекту Діана Клочко.

Цим виданням та книжкою «Пор’ядна львівська пані» Люби Клименко видавництво започаткувало серію жіночої прози різних стилів. По дві новинки у цій серії з’являтимуться щосезону. Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *