ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО НСНУ сподівається, що Тимошенко увійде до блоку Ющенка

|

Львівська обласна організація політичної партії „Народний Союз Наша Україна” сподівається, що Юлія Тимошенко під час свого виступу перед львів’янами заявить про своє рішення увійти до виборчого Блоку Ющенка. Про це йдеться у заяві ЛОО НСНУ, опублікованій на офіційному сайті політпартії. Текст заяви подаємо повністю:

„3 грудня 2005 року до Львова завітає голова ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко. Ми вітаємо її приїзд до регіону, який одностайно підтримав на президентських виборах народного Президента України Віктора Ющенка.

Сьогодні перед силами, які свого часу створили коаліцію “Сила народу”, стоїть завдання не допустити реваншу Кучми – Януковича. Адже з 1 січня набирають чинності зміни до Конституції нашої держави, які передають частину повноважень від Президента Прем’єру. А майбутній Уряд України буде формуватися коаліцією, яка отримає перемогу на парламентських виборах.

Тому сьогодні на часі єднання всіх “помаранчевих”. Ми сподіваємося, що політичні амбіції не стануть на заваді такому об’єднанню. Ми очікуємо, що виступаючи перед львів’янами Юлія Володимирівна заявить про своє рішення увійти до виборчого Блоку Ющенка.

Такого єднання очікують всі учасники Помаранчевої революції!

Слава Україні!

Голова ЛОО „Наша Україна” Петро Олійник”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *