ОСТАННІ НОВИНИ

Торгова Компанія «Інтермаркет» завершила розміщення облігацій серії «С»

|

Компанія «Оптіма-Інвест» повідомляє про завершення розміщення облігаційного займу серії «С» «ТК «Інтермаркет». Таким чином, повністю розміщена друга емісія компанії на суму 50 млн. грн., яка стартувала 15 серпня поточного року і була розділена на дві рівні серії «В» і «С». Про це йдеться в прес-релізі компанії «Оптіма-інвест».

Розміщення цінних паперів серії «В» завершилося 22 вересня 2005 р. Ре йтинг облігаційних емісій серій «В» і «С» « uaBBB » згідно з національною рейтинговою шкалою РА «Кредит-Рейтинг». Андерайтером випуску виступив ВАТ «Укрексімбанк». Організувала емісію компанія «Оптіма-Інвест».

Боргові зобов’язання ТК «Інтермаркет» завжди користувалися високим попитом – компанія успішно обслуговує свої позики. Нещодавно емітент здійснив купонний платіж по серії «В» на суму 966000 грн. виплативши на одну облігацію 38,64 грн. з розрахунку 15,5% річних.

Крім того, Компанія динамічно розвивається. За цей рік було введено в дію черговий супермаркет «Арсен», три дисконтних магазини «Барвінок» і невдовзі заплановане відкриття торгового комплексу «Арсен». у м. Івано-Франківську.

ТзОВ «Торгова К омпанія «Інтермаркет» заснована у 1992 році. Найпотужніший оператор гуртової та роздрібної торгівлі у Західній Україні (23 об’єкти торгівлі, близько двох тисяч робочих місць з середньою з/п 1000 грн). Компанії належить мережа супермаркетів «Арсен» (3 об’єкти), дисконтних магазинів «Барвінок» (16 об’єктів), магазинів самообслуговування «Інтермаркет», а також дві гуртівні ( cash & carry ) та власний логістичний центр площею 10 000 м. кв. На сьогоднішній день продовжується розширення торгівельних мереж «Арсен» та «Барвінок». Зокрема, 7 жовтня у Львові відкрився черговий супермаркет «Арсен», а 9 листопада у м. Новояворівськ – новий магазин «Барвінок». Об’єм товарообігу Компанії у 2004 році склав 428,1 млн. грн., за дев’ять місяців 2005 року – 386,1 млн. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *