ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак висловив співчуття родинам загиблих в ДТП у Турківському районі

|

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак висловив співчуття родичам загиблих та потерпілих в автокатастрофі, яка сталася сьогодні зранку у Турківському районі, повідомляє прес-служба облради. Текст співчуття подаємо повністю:

“Мені направду боляче, що протягом одного тижня Львівщину потрясають трагедії, пов’язані зі смертю людей. Висловлюю своє глибоке співчуття рідним і близьким загиблих у жахливій дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилась сьогодні вранці у Турківському районі. Переконаний, що влада зробить все можливе, аби допомогти сім’ям постраждалих. Але я впевнений, що цього страшного ДТП можна було б уникнути, якби служби, які відповідають за стан доріг та безпеку руху, взяли до уваги попередження про нинішню негоду. На жаль, сніг та ожеледь в черговий раз “застали нас зненацька”. А попереду – ціла зима.

Я неодноразово наголошував на першочерговій потребі привести дороги області до належного стану. Депутати облради разом з науковими і практичними фахівцями автомобільної галузі розробили (і зетвердили) Концепцію розвитку пасажирських перевезень на п’ять років. Проте, на жаль, мушу констатувати, що виконавча влада малоефективно втілює її в життя, а окремі положення – взагалі проігноровано.

Окрім цього, не затвердженою залишається система фінансування. Якби Верховна Рада зараз ухвалила рішення про передання з державного до обласного бюджету коштів на ремонт й утримання доріг, область могла б їх розподілити набагато ефективніше. Адже нам, на місцях, всі ці болючі проблеми найвідоміші і найближчі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *