ОСТАННІ НОВИНИ

Nestle відкрило для себе ще один „Світоч” і хоче з ним судитися

|

ЗАТ „Львівська кондитерська фірма „Світоч”, яка належить швейцарській компанії ”Nestle навіть не знала, що у Львові є приватне підприємство „Кондитерська фабрика „Світоч”, поки не з’явилась інформація про банкрутство останньої в газеті „Голос України”. Про цеповідомив менеджер з корпоративних зв’язків ТОВ „Нестле Україна” Сергій Радченко.

„Ми, поки не дізнались про їх банкрутство, навіть не знали про існування такої фірми”, — сказав він.

За словами Сергія Радченка, після появи в газеті „Голос України” інформації про банкрутство ПП „Кондитерська фабрика „Світоч”, до нього почали звертатись журналісти аби вияснити чи не йдеться про банкрутство „Світоча”, який належить „Nestle”, яким він мусив пояснювати, що „Nestle” не має жодного відношення до згаданого банкрутства, оскільки йдеться зовсім про іншу фірму, яка недобросовісно використала всім відому назву і бренд.

На думку менеджера з корпоративних зв’язків, головна проблема таких непорозумінь криється у недосконалості українського законодавства, яке дозволяє використовувати ідентичні назви.

„Я не знаю скільки ще підприємств існує під назвою „Світоч”, — сказав він.

Сергій Радченко повідомив, що „Нестле Україна” розглядає можливість подання позову в суд на ПП „Кондитерська фабрика „Світоч” за недобросовісну конкуренцію.

„Хоча, це навіть не недобросовісна конкуренція, а некультурний бандитизм”, — зазначив він. Повідомляє „Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *