ОСТАННІ НОВИНИ

Порушена кримінальна справа за фактом ДТП у Турківському районі

|

За фактом дорожньо-транспортної пригоди у Турківському районі, в результаті якого 9 осіб загинули та ще 6 госпіталізовані, порушена кримінальна справа по Стрийському АТП. На даний момент на місці події працюють відповідні служби та фахівці, проводиться судово-медична експертиза.

Вже до вечора рідні зможуть забрати тіла загиблих. Про це повідомила прес-служба ЛОДА з посиланням на першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Мирослава Сеника.

Мирослав Сеник доручив виділити 2 тисячі гривень з резервного фонду облдержадміністрації на кожну сімю загиблого та по тисячі гривень для тих, хто перебуває на лікуванні. Окрім того, перший заступник голови облдержадміністрації дав доручення службам МВС та ДАІ перевірити всі автотранспортні підприємства області, які надають послуги з перевезення громадян, на предмет технічної готовності.

Мирослав Сеник доручив головам Турківської та Стрийської райадміністрацій надати всіляку допомогу сім’ям загиблих в результаті ДТП в організації похоронів.

За даними управління з надзвичайних ситуацій облдержадміністрації, в автобусі перебувало 16 людей, одному пасажиру при падінні вдалось вискочити, 9 – загинули, інших госпіталізували. Серед загиблих – 4 мешканців села Гусини Турківського району, двоє – з села Кривки цього ж району, ще двоє – зі Стрия та одна дівчина з Тернопільської області. Водій автобуса залишився живим і з важкою черепно-мозковою травмою перебуває в лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *