ОСТАННІ НОВИНИ

3 грудня на території області оголошено днем жалоби

|

Сьогодні близько 8.40 ранку у селі Матків Турківського району внаслідок ДТП загинули семеро осіб, ще п`ятеро отримали травми. За інформацією прес-центру головного управління МНС у Львівській області, водій автобуса не зміг впоратися з керуванням на слизькій дорозі, внаслідок чого автобус впав з семиметрової висоти до річки. На місці події працюють рятувальники. У Турківський район терміново виїхав перший заступник голови Львівскої ОДА Мирослав Сеник. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Враховуючи численні жертви внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на автодорозі Турка – Сколе перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Сеник підписав сьогодні розпорядження “Про день жалоби на території Львівської області”. Цим документом Мирослав Сеник доручив оголосити 3 грудня на території Львівської області день жалоби.

Окрім того, перший заступник голови облдержадміністрації рекомендував Турківській райдержадміністрації 2-3 грудня поточного року відмінити в Турківському районі всі урочистості, розважальні заходи та оголосити дні жалоби. Контроль за виконанням розпорядження Мирослав Сеник залишив за собою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *