ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі відкриють пам’ятну таблицю Георгію Гонгадзе

|

„У Дрогобичі планують встановити пам’ятну таблицю загиблому журналістові Георгію Гонгадзе”, – повідомив координатор ініціативної групи Юрій Мацюрак.

У цьому місті під час повторних виборів до Верховної Ради України 1998 року Георгій Гонгадзе очолював виборчий штаб Віктора Мусіяки.

До ініціативної групи увійшли ті, хто працював з Георгієм Гонгадзе під час виборів, а саме Юрій Мацюрак, Микола Походжай та Святослав Шурма, а також журналіст Роман Пастух та директор Інституту харчової промисловості Микола Садоха.

Пам’ятну таблицю встановлять на стіні будинку Інституту харчової промисловості, де розміщувався виборчий штаб, який очолював Георгій Гонгадзе.

Наразі триває уточнення ескізу, але планується, що таблиця міститиме портрет журналіста та напис. Точну дату встановлення таблиці ще не визначено, але Юрій Мацюрак сподівається, що це станеться за кілька місяців. „Це данина шани людині, яка має бути символом демократії і свободи”, – сказав Юрій Мацюрак. Повідомляє „Обсерватор” із посиланням на Гал-інфо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *