ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати не змінили структуру Львівської міської ради

|

Зміни до структури Львівської міської ради депутати сьгодні не внесли через низку зауважень. Найбільше дискусій у сесійній залі виникло через переведення управління культури у відділ та ліквідацію посади начальника управління культури, яке зараз очолює член партії „Батьківщина” Віра Покотицька.

Керівник фракції „Батьківщина” у Львівській міській раді Іван Денькович, заявив, що окремі політичні сили хочуть внести у роботу виконавчих органів міста певний хаос, а відтак зажадав виключення цього питання з порядку денного.

„Внесення змін до структури ради є ознакою того, що у Львові вже почалися вибори. Певні політичні сили хочуть дестабілізувати ситуацію в місті”, – сказав він.

Керуючий справами виконкому Юрій Юрченко водночас пояснив, що кількість працівників управління культури у зв ’язку з реформуванням структури ради не зменшиться, а тому їм нема чого переживати. (Нагадаємо, близько 20 працівників управління культури сьогодні покинули свої робочі місця, щоб прийти у сесійний зал та висловити свої заперечення щодо ліквідації управління).

Разом з тим, у депутатів виникло чимало додаткових запитань щодо доцільності реформування структури ради та створення посади нового заступника міського голови з питань розвитку та промоції. В.о. міського голови поставив пропозицію прийняти питання за основу, однак вона не набрала потрібної кількості голосів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *